logo mare animatori
ursitoare botez bucuresti

Ursitoare Botez

Inca din cele mai vechi timpuri se crede ca Ursitoarele, creatii divine, vin sa urseasca nou nascutului in primele trei zile de la nastere.

Ursitoarele, se considera ca sunt niste creaturi divine, niste zane bune si frumoase, ce vin sa creeze pentru nou-nascut un cadru feeric in care sa-i urseasca lucrurile ce ii vor defini viata.

Dorim sa cream pentru dumneavoastra acest cadru feeric aducand la botezul copilului dumneavoastra 4 fete frumoase ca niste zane si imbracate in rochii de poveste.

Aceste sunt cele trei zane bune: Zana Iubirii, Zana Intelepciunii, Zana Norocului si Zana cea Rea, care la inceput este suparata ca cele trei surate bune nu au vrut sa le insoteasca la urseala, dar vazand chipul angelic al pruncului I se inmoaie inima si se transforma intr-o zana buna.

Va promitem ca vom crea pentru dumneavoastra un show emotionant intr-un cadru feeric in care ursitoarele noastre vor ursi pruncului cele mai bune si calde urari, care sa il insoteasca toata viata.
Pachete Ursitoarepachet standard ursitoare

Pachet Standard

3 Ursitoare Bune + CADOU masina de fum si confettiPachet Premium

3 Ursitoare Bune si 1 Ursitoare Rea + CADOU masina de fum si confetti

pachet premium ursitoare


pachet lux ursitoare

Pachet LUX

Ursitoare Bune, 1 Ursitoare Rea si 1 Inger + CADOU masina de fum, masina baloane si confetti + 1 Cadou personalizat SURPRIZA